Over Gunter Van Hove

“Wanneer schilderen meer wordt dan het werken met verf alleen, doet men beroep op een ervaren fijnschilder”

Na het volgen van gespecialiseerde schildersopleidingen heeft Gunter Van Hove meer dan tien jaar ervaring opgedaan in een gerenommeerd schildersbedrijf. Hier heeft hij aan diverse prestigieuze projecten meegewerkt, samen met gerespecteerde architecten zoals Stephane Boens en Axel Vervoordt.  Naast het ambacht van fijnschilder met de traditionele hout –en marmerimitaties, kan U bij “Fijnschilderwerken Gunter Van Hove” ook terecht voor actuelere kalktechnieken zoals kaleien, tadelakt, stucco, kalkverf en patines in kalkcaseïne.  Allen eeuwenoude technieken met een zéér hedendaags karakter.

Meestal wordt er gewerkt met eigen bereide verven, aangekleurd met natuurlijke poederpigmenten, zonder de technische know-how van de recente ontwikkelingen in de verfindustrie uit het oog te verliezen.

Het creëren van het juiste effect in de perfecte kleur leidt tot het bekomen van een geslaagd eindresultaat. Het juiste samenspel tussen creativiteit en materialenkennis is hier van essentieel belang.

“Fijnschilderwerken Gunter Van Hove” is bijna een decenium een enthousiast, dynamisch bedrijf met een zelfwerkende patroon.  Door zijn stielkennis kan “Fijnschilderwerken Gunter Van Hove” de echte toegevoegde waarde betekenen om van elk project iets unieks te maken.